За Овните се очертават реални проблеми и бизнес успех, а вълнението на Телците продължава.

...
За Овните се очертават реални проблеми и бизнес успех, а вълнението на Телците продължава.
Коментари Харесай

Виж своя хороскоп за новата седмица

За Овните се обрисуват действителни проблеми и бизнес триумф, а вълнението на Телците продължава. За Близнаците периодът е потребен, а Раците да са по- настойчиви. Лъвовете  са постоянни и работят сполучливо, а Девите са се устремили към нови равнища. Везните отдавна са разкрили опциите си, а в този момент единствено ги поддържат, а апелът към Скорпионите е да не занижават напъните си. Стрелците да не изпускат нервите си, а Козирозите явно имат мощен късмет за удача. Водолеите действат сполучливо, а Рибите да се активизират за триумфа си.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Делова удача и персонални проблеми           

Внезапни обрати и събития, който могат да трансформират посоката на ползите и търсенията ви.

Периодът приказва за неудобства в персонален проект, засягащи в множеството случаи здравословното положение на родените, а за някои провокира остри фамилни разправии. Деловата ви образност ще е забележителна през седемдневието, а някои от Овните ще бъдат стимулирани за промяна на работата си. Петък е удобен за задачите ви. 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Динамиката на живота, възползвайки се от положителните благоприятни условия, които ви се дават. За много Телци обстановката продължава да е нежелана и много напрегната, а това отеква отрицателно и върху здравословното положение на мнозина. Предстоящият седмичен стадий ще ви зарадва с положителни благоприятни условия за възобновяване на персоналните и обществените позиции и ще ви разкрие нови благоприятни условия за реализация на задачите. 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Добра седмица            

Обединете напъните си с тези към вас и дружно довършете започнатите задания. Въпреки че заради характерни аргументи в този момент темпото на Близнаците е по-слабо от различен път, което напълно не значи закъснение, новото седемдневие изисква засилено внимание по всички въпроси, които съставляват интерес за вас в сегашното и бъдещето. Петък е извънредно сполучлив, а уикендът ще ви затрудни. Понеделник е слаб, а вторник е удобен. Следващите два дни минават динамично и ще ви радват със успешно развиване.

Седмичен хороскоп РАК 

Проявете упоритост             

Ще ви занимават разнообразни въпроси, само че мислите и силата ви ще са ориентирани най-много към професионалните и персонални каузи. През новата седмица мнозина от представителите на Рак ще работят вероломно, с цел да осъществят материалните или персоналните си цели. Такъв жанр не е целесъобразен, тъй като ще ви сътвори проблеми за близкото бъдеще, а в този момент ще ви донесе равни по количество придобивки и загуби. Действайте правомерно. Петък и уикендът ще са много сложни. 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Стабилни и сполучливи          

  С взор, насочен напред, ще се посветите на всичко, в което съзирате благоприятни условия за професионално развиване. В момента представителите на Лъв са същински постоянни и разполагат с чудесни благоприятни условия за реализиране на персонални, професионални и финансови цели. Притежавате мощен шанс за реализация на цели в професионалния бранш. Разчитайте на него и няма да се окажете подведени. Петък дава късмет за финансов триумф, а уикендът е сложен.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Към нови хоризонти            

 Живота ще ви сервира изненади, които в множеството случаи ще са приятни и мечтани. Представителите на Дева са в преход към по-голяма автономия, заради което новия седмичен интервал ще заеме значимо място за по-значителната и самостоятелна образност на родените в зодията. Този петък ще е прекомерно сполучлив и печеливш. Събота минава умерено, а неделя ще е сложна и напрегната. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е машинация! 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Доказани благоприятни условия             

Обстоятелства ще ви принудят да извършите избор и да вземете решения, касаещи по-следващите ви дейности. Седмицата ще ви зарадва с самопризнание за достиженията ви от хора, към чието мнение не сте безразлични. Безпорен факт е, че въпросната обстановка ще ви вдъхне още повече убеденост в триумфа по идните каузи и задания. Периодът е много прекрасен за реализация в деловата сфера, а сегашните ви триумфи ще са задоволително доказателство за бъдещите. 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Не занижавайте интензивността си             

Ще откриете хубостта на всекидневието и ще погледнете света откъм неговата най-хубава страна. Седемдневието стартира добре – материална удача, облаги, персонална непоклатимост. В персонален проект несъмнено може да се каже, че на мнозина им липсва непоклатимост, което при мнозина се свързва с бързи промени от външно естество. Разполагате с късмет за сполучливо осъществяване на делови   договаряния. Петък е печеливш, само че уикендът ще е сложен и противен. 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Владейте се!             

В част от дилемите, които предвиждате за идващите дни ще срещнете усложнения, подбудени от отсъствието на избрани хора или административни условия. Седмичният стадий е с доста положителни дадености за триумф в деловата сфера и за реализация  на персонални цели, само че преобладаващият % от родените в зодията са много мрачни и неведнъж сами пречат на сполучливата си изява. Не влизайте в кавги с висшестоящи. Стабилитетът ви не е експресивен – укрепете го! 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Явен късмет за удача            

Периода ще бъде повече предварителен за събитията, които ви чакат. Новата седмица се отличава с чудесни първични данни за реализация на деловите цели и намеренията за реализиране на мечтаните позиции в бизнеса. По отношение на вторите процесът на това достижение няма да завърши с изминаването на седемдневието, само че до два месеца ще има добри налични резултати. 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Стабилни и сполучливи            

 Важно за вас през тези дни е да запазите мисълта си спокойна и положителна, като не предприемате нищо, с което бихте компрометирали положителното си име. В момента Водолеите са същински постоянни, а факторите свързани с сходно изказване засягат персоналната и професионалната им непоколебимост. За някои е необходимо да поработят в прочувствен проект, където очевидно изостават с преодоляването на нервите, само че и с този пропуск ще се справите в близко бъдеще. 

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Мобилизирайте се            

Стремежът ви да сте измежду първите ще подхранва и през идващите дни упоритостите ви. Почти всички представители на Риби няма да са в нормалната си форма през седемдневния период, което се дължи най-вече на персонални проблеми. Като делова реализация надали ще зародят обстановки, които биха понижили ползотворните ви благоприятни условия, само че събитията в персоналния ви живот очевидно основават много напрежение. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР